Публікації

Переможці олімпіади з української мови

Сьогодні ми раді повідомити ще одну чудову новину: наші Малята – переможці Всеукраїнської олімпіади з української мови для учнів 1 КЛАСУ! Попри високий рівень складності завдань, ми пишаємося переможцями, які посіли призові місця, та дякуємо кожному учаснику – маленькому інтелектуалу! Чудовий старт! Високих злетів!

Пост в: Новини,
Готуємося до Великодня!

Атмосфера передсвяткового настрою! Готуємося до Великодня!

Пост в: Новини,
Вітаємо переможців Всеукраїнської олімпіади!

Сьогодні наші дошкільнята, які скоро стануть першокласниками, отримали дипломи за участь у Всеукраїнській олімпіаді з математики для учнів 1 КЛАСУ! Це велике досягнення та великий труд наших малюків! Вони – найкращі! Наші педагоги – найкращі! Вітаємо вундеркіндів та чекаємо у школі “Інтелект”! Уперед – до нових вершин!

Пост в: Новини,
Театр – храм мистецтва

І дійсно, що може бути більш дивовижним, емоційним та цікавим, ніж театр? Тільки театр! Сьогодні до нашого садочка завітав дитячий театр з чудовою виставою “Дивовижні пригоди (або Паска) для Пірата”. Діти із захопленням переглянули цю пригодницьку казку з карколомним сюжетом, фокусами, іграми, що знайомлять дітей з традиціями Великодня і розкривають величезну та дуже важливу таєну.

Пост в: Новини,
Хореографія

Хореографія – це унікальне мистецтво! Тут злилися в єдиному потоці танець і пантоміма, музика і поезія, пластика рухів і краса грації. А ще – це хороший настрій та задоволення . .

Пост в: Новини,
Арт-релакс

Розвиваємося гармонійно! Формуємо всі види інтелекту: IQ (розумовий інтелект) EQ (емоційний інтелект) SQ (соціальний інтелект) Сьогодні під музику славнозвісного Шопена, слухаючи “Весняний вальс”, здійснювали мистецькі шедеври власними руками. “Весняний вальс” – весняні квіти. І це був супер арт-релакс! .

Пост в: Новини,
День Землі

22 квітня світ відзначає День Землі, мета якого – спонукати людей бути уважнішими до тендітного довкілля нашої планети. Садочок “Малятко” приєднався до корисної ініціативи. Тож сьогодні на заняттях ми говорили про материки та океани планети, про те, як люди своїми діями впливають на нашу планету та як кожен з нас може щодня піклуватися про спільний […]

Пост в: Новини,
Карате – улюблений вид спорту!

Готуємося до змагань!

Пост в: Новини,
Дитяча світова література

Сьогодні ми розпочали знайомство з творчістю Ганса Крістіана Андерсена. Першим твором стала дуже повчальна казка про доброту і толерантність – “Бридке каченя”. Долучаємося до світової літератури, розвиваємо інтелект, формуємо soft-skills! . .

Пост в: Новини,
Українська мова

Готовність до школи – 100% .

Пост в: Новини,

Watch Dragon ball super