Тиждень фінансової грамотності

Сьогодні підбиваємо підсумки тижня фінансової грамотності для Малят.

Отже, на уроках ми з`ясували, чому люди придумали гроші та якими вони бувають, на занятті з англійської мови познайомилися з провідними світовими валютами, уважно роздивилися їх та відшукали ознаки, за якими можна відрізнити фальшиві купюри від справжніх.

На математиці, звісно ж, вчилися гроші рахувати. Грали в банк та магазин, порівнювали ціни товарів, рахували потрібні суми, вправлялися у видаванні здачі та перевірці її правильності.

На занятті з української мови вчилися планувати витрати. Діти склали план покупок для полуденка, записали його та зробили звуковий аналіз слів (корисне вміння, щоб писати правильно та не пропускати літери). А наступного дня учні 1 і 2 групи разом з вчителями відвідали крамничку поряд з садочкам, де самостійно здійснили заплановані покупки, якими потім із задоволенням поласували.

Не обійшлося без творчості: на образотворчому мистецтві діти пофантазували та створили власний дизайн гривні. Купюри вийшли барвистими та креативними, як і сам тиждень, втім, фото розкажуть про це краще.

Watch Dragon ball super