Хореографія у "Малятко"

Хореографія для малюків – чудовий спосіб розвитку музичного слуху, координації та гнучкості. Під час виконання танцювальних вправ дитина формує хорошу поставу, стає більш упевненою в собі, веселою та відкритою. Ще один незаперечний плюс танців – до занять хореографією майже відсутні протипоказання.
Дітям подобається рухатися під музику, особливо якщо цей процес супроводжується різномантіними іграми та ігровими вправами. А ігровий характер занять – провідна риса навчання у садочку “Малятко”.
Час від часу для малюків проводяться інтегровані заняття: хореографія та англійська мова, украінська і навіть математика. За підтримки двох учителів одночасно діти готують театральні постановки, готуються до свят та беруть участь у тематичних виховних заходах (останнім таким став “Техніка безпеки для маленьких розумників”, про який ми розповідали раніше).
Також у садочку діє гурток хореографії, який відвідують маленькі любителі танців. Тут діти додатково відпрацьовують танцювальні рухи, грають в ігри, виконують вправи для розвитку почуття ритму, а також вчаться працювати в команді і просто весело та з користю проводять час.

Watch Dragon ball super