День здорового Малятка

Сьогодні у нашому садочку День здорового Малюка!

Саме тому вже зранку відбувся нестандартний майстер-клас. Він був особливим, тому що провели його учні першої групи для молодших вихованців, і ду-у-уже корисним, бо це був майстер-клас з миття рук!
А ще для Малят було організовано тематичні заходи, на яких вони вкотре переконалися, що важливо дбати про власне здоров’я (і, головне, яким чином це робити), як та навіщо піклуватися про власну гігієну, і навіть мали невеличкі практичні заняття (учні 4 групи, наприклад, вчилися користуватися серветками для збереження чистоти носика і рук).
Протягом останнього тижня наша медична сестра, пані Тетяна, яка проводить регулярні огляди малят, провела з дітьми коротенькі бесіди, під час яких пояснила найважливіші принципи збереження здоров’я та гарного настрою.
Звісно, це не перші заходи в садочку, спрямовані на збереження здоров’я дітей, і більшість інформації для учнів зовсім не нова… Але сьогодні нестандартна форма подання знайомої інформації посприяла підвищенню інтересу дітей до надважливої теми здоров’я.

Watch Dragon ball super