Проект «Я – частина Природи». Підсумки тижня

Чи знали ви, що папуги дають своїм діткам імена? Тому маленький папужка легко розрізняє за щебетом, кого саме кличуть батьки – його чи братика. Ця та інші цікавинки викликали неабиякий захват в учнів «Малятка» і спонукали їх до вияву творчої фантазії. А відбувалося все в рамках  проекту «Я – частина Природи», над яким наші Малята працювали протягом цілого тижня.

Вихованці отримали можливість поспілкуватися зі справжнім папугою, спостерігали його звички, дослідили умови проживання, годували птаха. На уроках діти знайомилися з розмаїттям тваринного світу українською та англійською мовами. Навчальна діяльність супроводжувалася творчістю: виготовленням тематичних поробок і малюванням.

Завершився тиждень Днем домашнього улюбленця. Малюки презентували своїх чотирилапих чи двокрилих друзів (або ж розповідали, яку тваринку хотіли б мати вдома та піклуватися про неї), і виготовили для них іменні медальки.

Тиждень минув в атмосфері любові до природи. Кожного дня діти робили новий крок назустріч усвідомленню важливої істини: Людина – унікальна і розумна частина Природи, тому має дбати та піклуватися про неї.

Watch Dragon ball super