Оpen-air квести у «Малятко»: ми знаємо, як зробити мрію дійсністю!

Хто з нас не мріяв у дитинстві про далекі подорожі та фантастичні пригоди, наприклад, стати сміливим піратом та з друзями мандрувати дивовижними островами у пошуках скарбів, чи чарівною принцесою, яка має подолати злі чари і врятувати друзів? У «Малятко» чудово знають, про що мріють діти, і допомагають мріям здійснитися!

25 і 27 червня у садочку відбулися 2 великі тематичні open-air квести. Малюки розв’язували непрості логічні задачі, проходили справжні випробовування на спритність та швидкість, згадали та застосували на практиці знання, отримані протягом навчального року. І все задля того, щоб досягнути своєї мети: зібрати скарби та отримати перемогу!

Квест у «Малятко» – чудовий спосіб з користю провести час, адже така форма організації занять сприяє активізації пізнавальних і мисленнєвих процесів дітей. За допомогою квестів ми досягаємо навчальних цілей: реалізуємо проектну діяльність, знайомимо учнів з новою інформацією, закріплюємо знання та відпрацьовуємо навички. Змагальна діяльність навчає дітей взаємодії в колективі однолітків, створює атмосферу єдності та згуртовує малюків. А ще дає можливість чудово розважитися на свіжому повітрі та дарує цінні позитивні емоції!

Watch Dragon ball super